Migraties

Elke organisatie krijgt te maken met IT-migraties, bijvoorbeeld wanneer u meer functionaliteiten wilt, nieuwe applicaties gaat gebruiken, ICT-omgevingen wilt samenvoegen en/of kosten wilt besparen. MicroSense kan u hepen bij IT-migraties, van relatief eenvoudig tot complex. Voor een succesvolle migratie betrekken wij drie elementen: techniek, mensen en implementatie.

Bij de techniek kijken wij naar 5 W's en 1 H: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe. De 'waarom-vraag' stellen wij om kritisch te blijven en haalbare doelstellingen te stellen. Wij gebruiken altijd de laatste kennis en technologie├źn voor IT-migraties binnen uw branche.

Migratie betekent verandering. En laat verandering nu net iets zijn waar mensen niet om staan te springen. Om succesvol te migreren, werken wij daarom met een change management plan. Het plan stemmen wij af op uw organisatie zodat uw professionals goed en met minder weerstand migreren naar bijvoorbeeld een nieuwe omgeving, applicatie of IT-infrastructuur.

Bij het uitvoeren van migratieprojecten, het implementeren, is projectmanagement ook een belangrijk onderdeel. MicroSense kan dit voor u doen en gebruikt daarbij moderne technieken zoals Prince2. Resultaat wordt dan snel en gestructureerd zichtbaar.

Migraties bij Microsense

  • Voor alle IT-migraties, van eenvoudig tot complex;
  • Oog voor techniek, mens en resultaat;
  • Gebruik van de laatste kennis en technologie├źn voor IT-migraties binnen uw branche;
  • Met een kritische blik voor haalbare doelstellingen.