Consulting

Degelijk en praktisch advies om met uw ICT het beste bedrijfsresultaat te bereiken? Dat is MicroSense consulting. Een technische sparring-partner voor management teams over de strategische rol van ICT? Dat is MicroSense consulting. Een change-managementplan om uw ICT met succes te optimaliseren met zo min mogelijk risico's? Ook dat is MicroSense consulting.

Bij MicroSense consulting wordt als eerste uw huidige situatie besproken en uw doelen in kaart gebracht. Vervolgens onderzoeken wij welke hardware en/of software u nodig heeft. Wij modelleren de software ten slotte naar een werkende oplossing voor uw organisatie. Naast de techniek, richten wij ons ook op de mensen. Mensen zijn de belangrijkste factor om ICT te laten slagen. Is de kennis van de mensen op peil? Beschikken de mensen over de benodigde vaardigheden of is een gerichte training nodig?

MicroSense kan zich focussen op de ICT van uw gehele organisatie of op de ICT van organisatieonderdelen of projecten. MicroSense heeft ook de mogelijkheid om te kijken naar de structuur van de ICT tussen verschillende organisaties.

Voorbeelden van vraagstukken waarbij u MicroSense consulting in kan schakelen:

o Uw organisatie heeft een administratief systeem dat betrouwbaar is, maar duur in onderhoud. Hoe kan ik de kosten verlagen zonder verlies van kwaliteit?
o Uw organisatie wilt ICT inzetten voor een sneller logistiek proces met minder kans op fouten. Wat is mogelijk en hoe pak ik dat aan?

Consulting bij MicroSense

  • Praktisch advies om met ICT het beste bedrijfsresultaat te bereiken;
  • Nuchter en gericht op wat haalbaar is;
  • Op basis van de laatste technologie├źn en kennis van sectoren en bedrijfsprocessen;
  • ICT sparring-partner voor management teams.