Beveiliging is een process.

Een veilige ICT omgeving is belangrijk. Digitale incidenten zoals hacks, identiteitsfraude, dataverlies en datalekken wil iedere organisatie te allen tijde voorkomen. Helaas krijgt een op de vijf mkb´ers er desalniettemin mee te maken.

MicroSense ziet beveiliging niet alleen als een product maar ook als een proces. Wij zorgen voor de noodzakelijke beveiligingstools zoals bijvoorbeeld een passende firewall en virusscanner. Daarnaast kijken we verder. Beveiliging is namelijk ook een kwestie van situaties analyseren, voorbereid zijn en sturen. Hoe open is of moet uw organisatie online zijn? Wat zijn de risico's binnen uw bedrijf? Waar liggen de kansen binnen uw bedrijf?

Ten slotte zorgen wij voor een up-to-date herstelplan en blijven we de beveiliging pro-actief en reactief monitoren met uitgebreide checklists voor toegangsprotocollen, data en netwerk. Samen met u nemen wij zo alle maatregelen die nodig zijn voor veilig ICT.

Beveiliging bij MicroSense

  • Beveiliging die past bij uw organisatie, beveiliging op maat;
  • Beveiliging als product (beveiligingstools zoals een passende firewall) en als proces (wat zijn bijvoorbeeld huidige risico's waar we op in moeten spellen);
  • Up-to-date houden van software en hardware;
  • Periodiek uitvoeren van veiligheidschecklists voor toegangsprotocollen, data en netwerk.