Applicatieontwikkeling

Applicatieontwikkeling is vaak onmisbaar bij bedrijfsspecifieke processen. Volgens MicroSense moet applicatieontwikkeling gericht zijn, niet standaard. Een standaard 'oplossing', is vaak niet het meest passend bij uw organisatie. Bij MicroSense stemmen wij de software daarom af op uw organisatie. Wij luisteren naar uw wensen en ontwikkelen alleen wat u echt nodig heeft. direct de kwaliteit van de bedrijfsprocessen.

Wij ontwikkelen applicaties voor allerlei soorten bedrijven en bedrijfsprocessen. Wij gebruiken Scrum als ontwikkelmethode. Dit betekent dat u al na korte tijd met de applicatie of een deel daarvan aan de slag kunt. Na elk (deel)product, volgt een evaluatie. Vervolgens passen wij de software aan of breiden wij de software uit op basis van de evaluatie. Dit doen wij net zo lang tot u tevreden bent.

MicroSense hoort van klanten dat het geld en de tijd die zij in applicatieontwikkeling investeren, ze vaak binnen no-time terugverdienen. Een goed geprogrammeerde applicatie is vaak goedkoper dan mensen die extra werk moeten doen. Tegelijkertijd verbetert een nieuwe of aanvullende applicatie

Applicatieontwikkeling bij MicroSense